Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

CROSS GOLF










Ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Πυθαγόρας μας έδωσε δείγματα γραφής, και μαθήματα περιβαλλοντικής ευαισθησίας'





































































Τα Θεσσαλικά Αλογα είναι ιδανικά για αυτό το παιγνίδι, οπως επίσης και για ενα αλλο παιγνίδι που θα αναλύσουμε αργότερα σε άλλη σελίδα.










Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες διαφωνιών σχετικά με τα γήπεδα Γκολφ. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Η ουσία είναι πως το Γκολφ είναι ενα αθλημα που υπήρχε στην Ελλάδα απο την αρχαία εποχή. Λάθος που δεν το αναπτύξαμε. Μικρά παιδιά παίζαμε μια μορφή Γκόλφ, μας είναι αρκετά οικείο. Στις άλλες χώρες αναπτύσεται με ραγδαίους ρυθμούς και φέρνει εισόδημα, στην Ελλάδα ακόμη προσπαθούεμ να καταλάβουμε εαν είναι αθλημα των πλουσίων η όχι. Ναμην γίνει εδώ η επένδυση γιατί θέλει νερό, να μην γίνει εκεί η επένδυση γιατί θέλει δένδρα, να μην γίνει κάπου αλλού η επένδυση γιατί ενοχλείται η κυρία τάδε....... ετσι και εμείς κουραστήκαμε απο αυτήν ιστορία και ενεργοποιήσαμε το ΚΡΟΣΣ ΓΚΟΛΦ . Τι είναι τώρα.........απλά το γκολφ που παίζεται σε περιοχές που δεν ενοχλείται κανένας και εμεις το απολαμβάνουμε. ΣτηνΕλλαδα υπάρχουν τεράστιες εκτάσεις αναξιοποίειτες, απλά καβαλάμε τα αλογά μας και πηγαίνουμε σε χώρους ερημους, Η διαδικασία είναι η ίδια και μπορώ να σας πω οτι είναι ακόμη καλύτερη. Υπέροχα ελληνικά τοπία μας δίνουν την δυνατότητα να γνωρίσουμε την ελληνική φύση μέσα απο ενα διαφορετικό πρίσμα. Το ΚΡΟΣΣ ΓΚΟΛΦ μπορεί να παιχθεί σε διάφορα σημεία της Ελλάδας ,. Εμείς το δοκιμάσαμε και βγάλαμε συμπεράσματα.Βασικοί κανόνες του Γκολφ τηρούνται και τα πράγματα είναι πιο εύκολα . Οι μετακινήσεις απο σημαία σε σημαία γίνεται με το Αλογο,ταυτόχρονα έχουμε την δυνατότητα να γίνεται περιβαλλοντική εκπαίδευση δεδομένου η όλη προσπαθεια δεν υπηρεάζει το περιβάλλον. Η ομάδα είναι έτοιμη και δεν απομένει παρά να προτείνουμε στην ομοσπονδία να δεί αυτή την προσπάθεια με ενα διαφορετικό πνεύμα ..μπας και ξεκολλήσουν απο τα γήπεδα...
Η αλήθεια ομως είναι οτι η Ελλαδα έχει ανάγκη απο γήπεδα ΓΚΟΛΦ και πολλά μάλιστα.Η πορτογαλία μια χώρα σαν την Ελλαδα έχει κρατηθείτε παρακαλώ πάνω απο Σαράντα.
Η ελλάδα μόλις και μετα βίας εξη τον αριθμό, και μετά σου λέει θέλουμε τουρισμό ηψηλού επιπέδου. Στην Ισπανία σε μια απόσταση κατά μήκος 190 χιλ υπάρχουν 59 γηπεδα γκόλφ, και αποφέρουν τεράσται και σημαντικά κέρδη στηνευρύτερη περιοχή
Τέλος πάντων μέχρι να κατασκευάσουμε άλλα ελάτε να παίξουμε ΚΡΟΣΣ ΓΚΟΛΦ και βλέπουμε.
οι φωτογραφίες μας δίνουν μια εικόνα για το τι μπορουμε να κάνουμε στην Ελλάδα.
Θέλουμε και τη δική σας γνώμη, και εαν θέλετε να παίξετε μαζί μας ελάτε.......................... Κ'αποια στιγμή θα πρέπει να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα , τι θέλουμε τελικά και τι μπορούμε να κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: