Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Πέρασαν αρκετά χρόνια απο τότε που γνωρίσαμε τι σημαίνει βιομηχανικός σχεδιασμός. Τόσα χρόνια μετά στον ευρύτερο Ελληνικό χώρο η κατάσταση παραμένει ίδια. Μας λυπεί το γεγονός που η Ελλαδα είναι μια χώρα που θα μπορούσε να εφαρμοσθεί σε ευρεία κλιμακα.
Δυστυχώς παράγουμε λίγα και εισάγουμε πολλά. Ετσι ο τομέας σχεδιάζω και παράγω παραμένει σε μικρή κλίμακα. Κάποια ιδρύματα ιδιωτικά έχουν εφαρμόσει τον βιομηχανικό σχεδιασμό, καλό αυτό αλλά λίγο.και τι δεν θα μπορούσε να γίνει.Κάθε τι μέσα στην καθημερηνότητα θα μπορούσε να είναι προίόν βιομηχανικής παραγωγής. Στον τομέα Αλογο, σέλες, καπιστρια, χαλινάρια, και αντικείμενα που ζεύουν άμαξες.
Στην κατοικία χίλια αντικείμενα που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Στο αυτοκίνητο ότι αφορά τα αξεσουάρ, και γιατί όχι και την κατασκευή ολοκληρου του αυτοκινήτου.
Στην Θάλασσα ο σχεδιασμός ταχυπλόων σκαφών που μπορεί να βρεί μεγάλη εφαρμογή στην Ελλάδα.
Η GERMI GRUP και οι συνεργάτες της σας παρουσιάζουν μια σειρά απο μακέτες που έχουν να κάνουν με την μελέτη ταχυπλόων σκαφών, με πρωτοποριακές εφαρμογές. σκάφη που έχουν παρουσιαστεί σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα.
οι φωτογραφίες σας δίνουν την εικόνα των σκαφών και των αντικειμένων που έχουν να κάνουν με τον βιομηχανικό σχεδιασμό.
πληροφορίες στο Email :tsdro@tee.gr