Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

trophy golf in Greece




Το γκόλφ ακριβείας είναι ενα εβεντ που δίνει την δυνατότητα στον παίκτη απο μια συγκεκριμένη απόσταση βολής, να ρίξει το μπαλάκι του γκολφ οσο πιο κοντά μπορεί στο προσδιορισμένο σημείο.Μετά απο μια αποστολή στην φλωρεντία , διαπιστώσαμε και γνωρίσαμε τι σημαίνει γκόλφ ακριβείας. Κάθε χρόνο απο την γέφυρα του ponte vecchio γκόλφερ απ ολο τον κόσμο προσπαθούν σε πλωτές εξέδρες να φθάσουν όσο πιο κοντά μπορούν στην σημαία που βρίσκευται πάνω στην πλωτή εξέδρα.
φετος για πρώτη φορά το trophy golf στο Πήλιο. Στις αρχές του Σεπτέμβρη Γκόλφερ απ όλη την Ελλαδα και Ιταλία θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και την τεχνική τους.

Απο μια υπερυψωμένη εξέδρα θα προσπαθήσουν να προσγειώσουν το μπαλάκι σε μια πλωτή εξέδρα. 10 μπαλιές για κάθε παίκτη και αντίστοιχη βαθμολογία. Ενα συγκλονιστικό παιχνίδι που θα γίνει στυν υπέροχη παραλία της πλάκας του Αι Γιάννη Πηλίου. και ο κόσμος θα γνωρίσει την θεσπέσια φιλοξενία απο το edem hotel.

Πολλές εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν το όλο εβεντ. Απο τις 9-11/9/2011 οσοι επιθυμείτε μπορείτε να καλείτε το 6972 212150 η να γράψετε στο email tsdro@tee.gr για περισσότερες πληροφορίες. Η Φωτογραφία που βλέπετε είναι απο την όμορφη παραλία της Πλάκας στον Αι Γιάννη Πηλίου που θα διεξαχθεί το Trophy Golf

Σίγουρα το Trophy Golf δίνει μια άλλη διάσταση στην ποιότητα της ζωή σας. Μην το χάσετε αξίζει τον κόπο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: