Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

GERMI- LEKOB

H LEKOB Ανακοινώνει οτι 1-2/5/2010 οργανώνει συνάντηση κλασσικών αυτοκινήτων στο βόλο με διαδρομή τον γύρο της Μαγνησίας, θα είναι μια προτότυπη διαδρομή ,ομορφη,γοητευτική,συναρπαστική,και με πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες,περισσότερες πληροφορίες απο την λεσχη κλασικού αυτοκινήτου.
ΛΕΚΟΒ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ






















































Κυριακή 24/1/10 μέσα σε ενα ομορφο κλιμα συγκεντρώθηκαν πάνω απο 45 κλασσικά αυτοκίνητα στη παραλία του βόλου, παρ όλο το κρύο το κλίμα ήταν αρκετά θερμό,και οι φίλοι του αυτοκινήτου το χάρηκαν, άλλοστε είχε και αρκετές συμμετοχές εκτός βόλου, στη συνέχεια όλα μαζί κατευθύνθηκαν προς το εκθεσιακό κέντρο του βόλου για τον πρώτο διαγωνισμό αυτοκινήτου Concorso di eleganza, επιλογή του πιο όμορφου αυτοκινήτου.
Στον κλειστό χώρο παρετάχθησαν όλα τα αυτοκίνητα ,και ακολούθησε διαγωνισμός για το πιο όμορφο αυτοκίνητο . Δύσκολο έργο για τους κριτές αλλά συναρπαστικό ταυτόχρονα.
ο Πρόεδρος της λέσχης αυτοκινήτου βόλου κ Παπαγεωργίου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και επιτυχίες. Αυτοκίνητα απο κάθε μάρκα έδωσαν το παρ'ων, και όλοι δήλωσαν ότι η λέσχη θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο και ταυτόχρονα ευχήθηκαν να διασωθούν και άλλα αυτοκίνητα γιατί αποτελούν πολιτισμική κληρονομιά πλέον.






Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια απο τη ΛΕΚΟΒ σε πανελλήνια εμβέλεια , προκύπτουν συνεργασίες σε καθημερινή βάση, και αυτό είναι ενα θετικό βήμα.






Η λέσχη είναι σε επαφή και με λέσχες του εξωτερικού και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αναπτύξει συνεργασίες και με χώρες όπως είναι η ιταλία,Γαλλία,Γερμανία,Ελβετία,ολλανδία κλπ.

1 σχόλιο:

MOLEMOU είπε...

TEO SOU PERNO THN ANARTISI KAI FISIKA BAZO ANAFORA ME TO BANERAKI SOU